Direct naar de inhoud

Humanistisch verbond afdeling Soest-Baarn

Actieve leden in Soest-Baarn organiseren regelmatig activiteiten. Waarden als: zelfbeschikking, vrijheid in verbondenheid, gelijkwaardigheid en een open debat staan centraal voor ons. Daarnaast zijn ook thema’s als menselijke waardigheid, een humane samenleving en het ecologisch humanisme belangrijke gespreksonderwerpen.

 

Spreekt het voorgaande u aan, maar heeft u nog behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met een van ons via het telefoonnummer 06-53469342 of bezoek een van onze activiteiten. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Wie wij zijn

De humanisten groep Soest-Baarn – opgericht in 1949 – heeft zo’n honderd twintig leden en is actief in genoemde gemeenten. We houden ons plaatselijk bezig met het vormgeven aan eigentijds humanisme door het organiseren van activiteiten zoals: 

  • lezingen 
  • filmavonden met nagesprek en een 
  • leesgroep 

Daarnaast organiseren we elk jaar een aantal vaste bijeenkomsten, zoals de seizoensopening, de midwinterbijeenkomst en de wereldhumanismedag. Bijeenkomsten waar vaak een of andere vorm van expressie aan de orde komt. 

Elke tweede zondag van de maand drinken we koffie in restaurant De Korte Duinen in Soest.

Meer weten over Humanistisch verbond afdeling Soest-Baarn e.o.?

Neem contact op

De makkelijkste manier om in contact te komen. Stuur een kort berichtje en wij nemen contact op met jou.

Bekijk onze evenementen

De beste manier om ons te leren kennen is door mee te doen met één van de vele evenementen die wij organiseren. Je bent welkom, ook als je geen lid bent.

Meer weten over het humanisme?

Op de website van het Humanistisch Verbond staat veel informatie over het Humanisme. Lees de informatie en misschien kom je erachter dat je allang humanist bent.